hc lomnice nad popelkou
Jaromír Dlouhý, 26.01.2011
Sérii tří domácích utkání zahájíme v neděli s Predátory
Sérii tří domácích utkání zahájíme v neděli  s Predátory
Další pokračování finálové skupiny má pro lomnické muže podobu tří domácích utkání. Postupně přivítáme všechny účastníky finálové skupiny.
Jako první přijede na lomnický led vítěz základní části KLM HC Predators Česká Lípa. Nováček soutěže, vedený sportovním ředitelem klubu Sergejem Kabanovem trochu zaostává za výkony ze začátku sezóny, přesto bude jistě chtít udržet kontakt s čelem tabulky. Domácí muži se budou snažit v domácím prostředí navázat na vítězství v Tesla Aréně i na novoroční úspěch z České Lípy..
Náš soupeř,klub HC Predators Česká Lípa, po vstupu České Lípy do II. ligy, pozastavil své fungování a v letošní sezóně se vratil do hokejového hnutí. Soutěže se účastní pod názvem HC Predators Česká Lípa, na který má práva a pod kterým vloni nastupovali Českolipští ve II. lize. Majitelem druholigové licence je druhý subjekt Českolipského hokeje HC Česká Lípa s.r.o.. Hlavní oporou hostí se dosud jeví nejlepší střelec soutěže Milan Preussler společně s kolegou z útoku Jaroslavem Peterkou.