hc lomnice nad popelkou
3.kolo, neděle 17.10.2010
Hokejový klub Lomnice nad Popelkou - TJ Bohemians Praha
3:5 (0:2,1:0,2:3)
Branky: 27. Bláha (Syrovátka J.), 51. Šulc, 54. Šulc (Bláha) – 4. Vondrák (Kos), 12. Orozs (Kos) 41. Stuchlík (Kos),42. Stuchlík (Hlaváček), 46. Hlaváček (Krása) Rozhodčí:Vágner – Záruba, Doležal Vyloučení: 2/5 – navíc Kos (BOH) 10minut Využití:0:1 Oslabení: 0:0 Střely na branku: 27:25 Diváků: 184
Hokejový klub Lomnice nad Popelkou: Tříška - Bartoš, Kocourek, Karásek, Kotas - Stránský, Berka, Matěja - Šulc, Bláha D., Syrovátka J. - Bláha L., Majdič, Semecký - Syrovátka L.
TJ Bohemians Praha: Vála - Vála, Jeníček, Krása, Kouman, Žák, Schubert, Stuchlík, Kos, Orosz, Fencl, Doskočil, Hlaváček, Vondrák, Březina

Fotogalerie

Vzájemné zápasy

3.kolo | Lomnice - Bohemians 3:5
10.kolo | Bohemians - Lomnice 6:8
FS2 | Bohemians - Lomnice 4:9
FS5 | Lomnice - Bohemians 7:3

» všechny zápasy

Komentář k zápasu

Soupeř s věhlasným názvem znalým spíše fotbalovým fanouškům přijel předvést na lomnický led, že klokani umí hrát i hokej. Po utkání si můžeme přiznat, že ten hokej jde klokanům snad lépe než fotbal.

Pro domácí mužstvo nezačalo utkání vůbec dobře, když hned po 3 minutách propadl puk mezi betony brankáře Tříšky. Bohužel domácímu týmu se nedařilo najít ideální styl hry a často docházelo ke zbytečným ztrátám kotouče a nepřesným nahrávkám, z čehož pramenilo, že náš útok na soupeřovu branku byl minimální a těch pár pokusů o střelu dokázal jistý gólman hostů pochytat. V polovině první třetiny byl dvakrát za stejný faul – podražení -vyloučen domácí Bláha L. a hosté trestali v početní převaze – 0:2. Tento výsledek zůstal až do konce první třetiny.
Druhá třetina začala o poznání lépe, čemuž pomohla i nedisciplinovanost hostí. Naši se těsně po návratu hostujícího kapitána Schuberta radovali z první branky, kterou trefil David Bláha, který dorážel střelu Karáska. Bohužel to bylo ze strany domácích vše,a to i přes další nabízené početní převahy. Ačkoliv byl výsledek stále hratelný, co nikdo z domácích příznivců nechtěl se naplnilo a hosté na začátku třetí třetiny 3 rychlými góly v rozmezí 4 minut rozhodli o vítězi utkání. Domácí mužstvo reagovalo oddechovým časem, ale projev hry se nezměnil až na pár světlých okamžiků v podobě akcí Davida Bláhy či aktivně hrajícího Marka Matěji s Lukášem Syrovátkem. Nicméně ke změně ještě došlo, hosté jisti si svým náskokem polevili a výborně hrající Přemek Šulc trestal. Nejprve střelou v 51. minutě snižoval na 2:5 a v 54. minutě snižoval na 3:5. Na což reagovali nyní hosté a také si vybrali oddechový čas. Naši borci utkání nezabalili, ale s výsledek se už do konce hrací doby neměnil. Lomnice poprvé v sezóně prohrála 3:5 s mužstvem TJ Bohemians Praha. Soupeři gratulujeme.