hc lomnice nad popelkou
KV2, středa 23.2.2011
HC Hvězda Praha - Hokejový klub Lomnice nad Popelkou
7:2 (1:1,4:0,2:1)
Branky a nahrávky: Holoska, Karásek. Rozhodčí: Dundr - Ruchr,Andrejsek. Vyloučení: 9/6 navíc Sýkova (HVE) 10 min.. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 80. Střely na branku: . Průběh utkání: 1:0,1:1,5:1,5:2,7:2.
Hokejový klub Lomnice nad Popelkou: Skákalík - Bartoš,Košťák, Bém,Hanyš, Pavlas,Kotas - Hájek, Holoska, Syrovátka J. - Karásek, Šulc, Majdič - Junek, Matěja, Stránský

Vzájemné zápasy

KV2 | Hvězda - Lomnice 7:2

» všechny zápasy

Komentář k zápasu

Do druhého utkání kvalifikace jsme nastupovali s resektem k síle soupeře. Lomnici se první třetina povedla, dobrou obrannou hrou nepouštěla domácí do přečíslení a za zády měla pozorného Skákalíka. Domácí se ujali vedení, ale v závěru třetiny vyrovnal Martin Holoska a nic nenasvědčovalo tomu, že to ze strany Lomnice bude vše.

Do druhé části přišlo na straně hostí jiné mužstvo. Domácí využily svoji převahu a 4 brankami rozhodli o vývoji utkání. Lomnici nepomohla ani bouřlivá divácká kulisa, kdy skupinka studentů usilovně fandila a to nejen "svému" Jakubu Syrovátkovi

. Domácí pustily do třetí části do hry několik juniorů a hra se trochu vyrovnala. Lomnice snížila střelou Petra Karáska. Bohužel dvě branky v závěru zkazily lepší dojem z utkání. Absolutorium za toto utkání zaslouží trio Skákalík, Pavlas, Karásek.