hc lomnice nad popelkou
KV3, středa 2.3.2011
HC Strakonice - Hokejový klub Lomnice nad Popelkou
9:2 (4:0,3:1,2:1)
Branky a nahrávky: 12. Procházka (Binder), 14. Pitel (Kadlec), 18. Šulčík (Všetečka), 20. Šulčík (Pitel), 28. Hora (Oranský), 31. Šulčík (Všetečka,Pitel), 37. Kozma (Procházka,Kloud)44. Šulčík (Všetečka), 47. Procházka (Binder) - 39. Matěja (Stránský), 59. Holoska (Semecký). Rozhodčí: Šmíd - Černý, Suchánek). Vyloučení: 2/4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 700. Střely na branku: . Průběh utkání: 7:0,7:1,9:1,9:2.
HC Strakonice: Špiler (31. Tábor) - Všetečka, Hřebíček, Kloud, Procházka M., Oranský, Kovář, Pitel, Šulčík, Kadlec, Kozma, Procházka, Binder, Samek, Hora, Kopecký, Hrubý
Hokejový klub Lomnice nad Popelkou: Tříška (31. Pivrnec) - Bém, Pavlas, Kotas, Vágenknecht - Hájek, Bláha D., Junek - Sehnoutek, Karásek, Matěja - Stránský, Semecký, Holoska - Berka, Hanyš

Vzájemné zápasy

KV1 | Lomnice - Strakonice 3:8
KV3 | Strakonice - Lomnice 9:2

» všechny zápasy

Komentář k zápasu

Jihočeské Strakonice byly cílem nejvzdálenější hokejové mise v dějinách mistrovských utkání lomnických mužů. Čekala nás bouřlivá atmosféra a vynikající soupeř v jehož řadách bylo několik velmi dobrých hráčů pocházejících především z větších okolních klubů. Domácí se ukázali jako velmi dobře sehrané družstvo s pevně vtisknutým herním stylem. Nic je nerozhodilo ani úvodní nezdary, kdy se jim hra založená na rychlém přechodu do útoku nedařila a často končila zakázaným uvolněním. Když však ve 12. minutě poprvé udeřily, získali klid a rozpoutaly uragán na naši branku.

V polovině utkání v ní nahradil Tříšku Pivrnec a byl to právě mladičký lomnický brankář, který alespoň na chvíli zastavil domácí uragán hokejových akcí. Lomnice nestačila na tempo utkání a rozjeté domácí.Čestné úspěchy zaznamenaly Marek Matěja , když proměnil samostatný nájezd a v závěru utkání Martin Holoska, který se prosadil před dorážkou brankou. Domácí v závěru usilovně bojovali o 10 branku, ale ani přesilovka 5 na 3 jim k překonání Pivrnce nestačila.