hc lomnice nad popelkou
10.kolo, sobota 4.12.2010
TJ Bohemians Praha - Hokejový klub Lomnice nad Popelkou
6:8 (2:3,3:2,1:3)
Branky a nahrávky:4. Hlaváček (Skácel), 7. Doskočil (Kaucký), 30. Vondrák, 38. Skácel (Stuchlík), 39. Krása (Schubert), 44. Hlaváček (Řeháček) - 1. Syrovátka, 18. Syrovátka (Bláha), 20. Junek (Stránský), 24. Bláha (Hájek), 40. Bláha (Kocourek), 53. Karásek (Junek), 54. Hájek (Bláha), 60. Syrovátka. Rozhodčí:Arazim - O´Brian, Šimonovský . Vyloučení:3:3 . Využití:1:0 . V oslabení:0:0 . Diváci:50 . Střely na branku: . Průběh utkání:0:1,2:1,2:4,5:4,5:5,6:5,6:8 .
TJ Bohemians Praha: Vála - Skácel, Jeníček, Krása, Koumal, Kos, Schubert, Březina, Doskočil, Stuchlík, Fencl, Kaucký, Řeháček, Vondrák, Hlaváček
Hokejový klub Lomnice nad Popelkou: Skákalík - Bartoš, Kocourek, Kotas, Bém, Doležal, Karásek - Hájek, Bláha D., Syrovátka J. - Majdič, Holoska, Šulc - Junek, Semecký, Stránský

Vzájemné zápasy

3.kolo | Lomnice - Bohemians 3:5
10.kolo | Bohemians - Lomnice 6:8
FS2 | Bohemians - Lomnice 4:9
FS5 | Lomnice - Bohemians 7:3

» všechny zápasy

Komentář k zápasu

Pražská Tesla Aréna opět ukázala, že v letošní sezóně je rájem pro hostující celky. Stejně, jako se nedaří domácí Spartě, tak ani Bohemians zatím na "vlastním" ledu nehrají zcela podle svých představ.

Lomnice nastoupila do utkání s veteránem Skákalíkem v brance a s jaským cílem. Bodovým ziskem se přiblížit první čtyřce. Již v 1. minutě kapitán Jakub Syrovátka zahájil galapředstavení naší 1. formace. Domácí odpověděli 2. brankami a poprvé otočili vývoj utkání. Našich hráčů byl ale plný led a nejprve v 18. minutě a Jakub Syrovátka svoji druhou brankou v utkání vyrovnal.Do kabin se nám šlo ještě veseleji, když se na brankovišti prosadil Vojta Stránský a nejproduktivnější lomnický junior Jirka Junek se nemýlil 2:3.

Druhou třetinu jsme zahájili opět aktivně a David Bláha zvýšil již na 2:4. Domácí se ale nehodlali vzdát. Ve 26. minutě snížili na 3:4 a v rozmězí 38.-38. minuty dvěmi brankami opět otočili vývoj skóre ve svůj prospěch. Za 38 sekund po vedoucí brance domácích, jsme se dočkali vyrovnání, když se podruhé trefil David Bláha 5:5.

Třetí třetina se tedy začínala od začátku. A byli to domácí, kterých byl najednou plný led. Naši hráči byli zatlačeni do hluboké defenzivy a jen díky Skákalíkovi kapitulovali pouze ve 44. minutě, když odražený puk ranou z pravé strany vrátil za Skákalíka, ještě vloni prvoligový hráč Vrchlabí Hlaváček. Když už se zdálo, že lomnické akcie poklesly, vybojoval Junek téměř ztracený puk a Petr Karásek vyrovnal 6:6. Lomničtí pokropeni živou vodou ožili a za 62 sekund strhla vedení zpět na lomnickou stranu Jakub Hájek po krásné souhře první řady. Domácí ještě zesílili svůj tlak, naši hráči hasili jen za cenu faulů a tak jsme poslední 4 minuty hráli pouze ve čtyřech. Obětavým výkonem podpořený výborným Skákalíkem jsme s vypětím všech sil jednogólový náskok ubránili a 6 sekund před sirénou definitivně uklidnil naše fanoušky Jakub Syrovátka, když dovezl puk do prázdné branky a zkompletoval svůj hatrik při domácí power-play.